Maak kennis met Groeirijk Centraal van GGzE

GroeiRijk Centraal van GGzE is de nieuwe naam van het Clientenbelangenbureau GGzE.
GroeiRijk Centraal heeft de afgelopen 20 jaar zijn sporen verdiend op het gebied van persoonlijke groei, ontwikkeling, participatie en ervaringsdeskundigheid tijdens turbulente tijden, want transities zijn er altijd al geweest en kantelingen komen ten allen tijden voor. Maar we zijn er nog steeds en staan midden in het levende leven.
Zie de consumerrun projecten, Klaverbladhuis voor mensen die geen levenswens meer kunnen formuleren, Respijthuis De Halte, het mede oprichten van Academie Markieza, het bieden van vrijwilligerswerk, deelname aan veel werkoverleggen, debatten, congressen organiseren met altijd een maatschappelijk relevant onderwerp. We hebben een vaste deelname in de participatiecommisseie van de gemeente Eindhoven.
GroeiRijk staat voor Groei (je) Rijk, want alle kansen zitten in jou als mens. We hebben een landelijk, Europees en zelfs wereldwijd netwerk in de wereld van Ervaringsdeskundigheid en Herstel.
Weet wel, waar je je ook bevindt, waar je ook (tijdelijk) verblijft, DE MAATSCHAPPIJ ZIJN WIJ! IEDEREEN DUS.